توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی فرآیند یکپارچه رشنال یا RUP در 34 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تاریخچه rup چیست ؟

هدف از ابداع فرآیند rup چیست ؟

ویژگی ‌های فرآیند rup چیست ؟

فازهای RUP چیست ؟

جریان‌های کاری RUP چیست ؟

مزایای اصلی فرآیند rup چیست ؟

فرق بین متدولوژی RUP و اسکرام

سخن آخر

 

بخشی از متن

مقدمه

فرآیند یکپارچه رشنال یا RUP را می‌توان یک راهنمای نهایی برای واگذاری مسئولیت‌ها و وظایف در یک سازمان توسعه‌یافته دانست؛ از دیگر سو راهنمایی است برای توسعه یک نرم‌افزار باکیفیت که نیازها و خواسته‌های کاربرانش را برآورده می‌کند. این فرآیند امروزه مورداستفاده گسترده توسط سازمان‌های بزرگ به منظور توسعه نرم‌افزارها قرار گرفته است. در این مطلب قصد داریم بگوییم rup چیست و چه ویژگی‌هایی دارد.

تاریخچه rup چیست ؟

در فرهنگ مهندسی نرم‌افزار، فرآیند یکپارچه رشنال، که معمولا با (Rational Unified Process (RUP شناخته می ‌شود، نام یک فرآیند توسعه نرم‌افزار است که شرکت رشنال IBM، آن را تدوین کرده‌است. IBM این شرکت را در سال ۲۰۰۳ خرید و هم‌اکنون توسعه این فرایند و ابزارهای آن را به‌عهده دارد. به‌طور خلاصه، آریوپی ارائه‌دهنده مجموعه‌ای از روش‌ها برای کمک به مدیریت دقیق بر روی مراحل طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزارهای رایانه‌ای است. این فرآیند، بستر مناسبی برای تولید و توسعه نرم‌افزار در اختیار تحلیل‌گران و طراحان سیستم‌های رایانه‌ای قرار می‌دهد.

هدف از ابداع فرآیند rup چیست ؟

فرآیند یکپارچه رشنال، RUP  روشی است که با هدف تجزیه و تحلیل زمان واقعی بر روی توسعه پروژه ‌ها طراحی شده است. این فرآیند ابداع شد تا اطمینان حاصل شود نرم‌افزار و سخت‌افزار در اولویت‌های اصلی پروژه قرار گیرند. در این فرآیند تنها کار اصلی، به حداقل رساندن ریسک پروژه نیست و باید موارد دیگری را هم در نظر گرفت تا از هم پاشیدگی پروژه جلوگیری کرد.

RUP امکان استفاده مؤثرتری از زبان یکپارچه مدلسازی (UML) را فراهم می‌سازد. به کمک تکنیک‌های RUP، بخش‌های عمده‌ای از فرآیند تولید نرم‌افزار به‌طور خودکار انجام شده و همچنین استفاده از مدل‌های تولید شده در فرآیندهای گذشته در پروژه‌های جاری به سادگی امکان‌پذیر است. این فرآیند، با موقعیت‌های مختلف تطبیق یافته و برای سازمان‌های بزرگ یا حتی کوچک تولید و توسعه نرم‌افزار قابل استفاده‌ است.

RUP کلیه مراحل انجام یک پروژه شامل تحلیل سیستم، برنامه‌ریزی، بررسی ریسک‌ها، تولید و تست نرم‌افزار را در بر می‌گیرد و چهارچوبی در جهت انجام صحیح و موفق پروژه‌های نرم‌افزاری فراهم می‌سازد.

فرآيند RUP، فرآيندی قابل شكل ‌دهی است. هيچ فرآيند واحدی برای همه نرم‌افزارها مناسب نیست، فرآيند RUP، همانطور كه برای سازمان‌های بزرگ توسعه نرم‌افزار مناسب است، برای تيم‌های كوچك نيز مفيد است. اين فرآيند می ‌تواند با موقعيت‌های مختلف تطبيق پيدا كند.

به سه علت RUP را يكپارچه می‌نامند:

•           اين متدولوژی از يكپارچه‌ سازی سه متدولوژی معروف ديگر به وجود آمده است، كه شامل Booch، OMT و OSE مي‌شود.

•           از UML در جهت كارهای خود استفاده می ‌كند. در واقع می ‌توان گفت UML، خود ثمره RUP است و اين خود بسيار خوب است كه متدولوژيی با خودش گسترش يابد.

•           مفاهيمی از قبيل Object، Class و … مفاهيم ساده و ثابتی هستند، ولی متدولوژی‌های قبلی علامت‌های خاصی داشتند كه اكنون همه آنها يكسان شده‌اند.

و ...